Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

У Заліщиках презентуватимуть Книгу Року – 2012

Громадська організація «Півострів Змін» запрошує усіх бажаючих відвідати відкриття та стати членами  книжково-літературного клубу м. Заліщики «BookZal».

Захід відбудеться у п’ятницю, 22 лютого о 18:30 у приміщенні кафе "la Pizza" за адресою вул. В. Стефаника, 4А, м. Заліщики. Вхід вільний.

Мета книжково-літературного клубу «BookZal» - надати можливість молоді Заліщанщини об'єднатися за спільними інтересами до сучасної (і не тільки) літератури,  отримати доступ до обміну книжками через буккросинг, слухати живі виступи сучасних авторів, спілкуватися з ними особисто, слухати лекції, книжкові презентації, ставати учасниками дискусій на літературні теми, ділитися думками та рекомендаціями про прочитане,  проявляти власні літературні таланти  серед однодумців, разом вчитися та розвиватися інтелектуально.

Долучитися до діяльності клубу можуть усі бажаючі. Участь у клубі - безкоштовна та вільна. 

З нагоди відкриття – презентація книжки «Діти Застою» чернівецького автора Василя Кожелянко (1957-2008). Це останній, і на думку багатьох поціновувачів, найкращий роман автора. Про це також свідчить визнання роману «Книгою року 2012» у номінації «Красне письменство».

Книжку презентуватимуть друзі автора – письменниці, поетки Христя Венгринюк та Інга Кейван, автор поезії, художньої прози, фейлетонів Роман Жахів. Видавець Василь Дроняк розповість про власний досвід культивування традиції «буккросингу» - обміну книгами. Модератор вечора – культуртрегер та поетеса Ірина Вікирчак.

Контактна особа:
Роман Білокінський
+380977903837

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук

Система Orphus