Агрегатор новин Заліщик в Інтернеті

Кубок - у "Поділля"

Меморіал Валерія Луб’янського завершився наприкінці січня. 28 і 29 числа чверть фіналісти, півфіналісти та фіналісти за олімпійською системою (програв – вибув) виявляли сильнішого у 26-у турнірі пам’яті воїна-«афганця». Суботні поєдинки завершилися з такими результатами: «Андріатика»-Агроколедж – 6:1, «Шутроминці»-Родина-«Інваспорт» - 5:4, «Прогрес»-«Устечко» - 4:0, «Поділля» -«Експрес» - 6:0.

У недільних півфінальних поєдинках зустрілися «Андріатика»-«Шутроминці» - 5:0 та «Поділля»-«Прогрес» - 1:0.

Отже, за третє місце повели боротьбу «Прогрес» та «Шутроминці» - 5:1. А за першу сходинку п’єдесталу пошани і перехідний кубок оргкомітету запеклу звитягу подарували майже півтисячі вболівальникам команди «Поділля» й «Андріатика». Фортуна посміхнулася подільським спортсменам воістину батьківську опіку яких здійснював сільський голова Борис Кузь, - 2:0.

Забивши у ворота суперників за весь турнір 26 м’ячів і пропустивши всього чотири, спортсмени «Поділля» стали переможцями турніру і з рук заступника голови районної ради Василя Лопушняка, голови районної федерації футболу отримали перехідний кубок пам’яті Валерія Луб’янського, медалі з одиничкою на аверсі та грошову премію. Другі та треті призери – футболісти «Андріатики» й «Прогресу» - отримали медалі з відповідними цифрами (2:3) на аверсі та грошові премії. Пам’ятні медалі за участь у боротьбі за третє місце отримали гравці «Шутроминець».

Організатори турніру – рай спорткомітет, ФСТ «Колос» та районна федерація футболу – визнали кращим воротарем турніру Івана Мельника («Поділля»), найвлучнішим бомбардиром - Івана Бачинського («Шутроминці»), найефективнішим футболістом Ярослава Олексіва («Андріатика») та вручили їм невеликі сувеніри і грошові премії. Особливі відзнаки отримав також наймолодший учасник поєдинків Петро Чепига (ДЮСШ-2), а також Іван Джус («Андріатика»), який від підприємця Романа Яворського отримав приз глядацьких симпатій.

Треба сказати, що всі премії, як і сувеніри кращим, спонсорували Заліщицька міська рада (Володимир Бенев’ят), ПП «Андріатика» (подружжя Білінських), підприємці Василь Андрусик, Ганна Качор, Василина Кочман, Галина Ожеховська та спортклуб МВМ (Роман Яворський). Подружжя Білінських по завершенні турніру подарували команді ДЮСШ (середня вікова група) – чемпіону обласної дитячої ліги 16 комплектів футбольної форми, а підприємець Микола Гуйван – кошти для придбання такої форми гравцям ДЮСШ старшої вікової групи. Від Романа Яворського футболісти ДЮСШ отримали ще й солодкий приз – великий торт. Оргкомітет склав особливу подяку вболівальнику зі стажем, активісту районної федерації футболу Петру Рацину за організаторські клопоти та популяризацію футболу серед молодих.

Дан Астрій

Газета "Колос", №11-13 від 3 лютого 2012 року

Читайте також

Пошук

Система Orphus